„Intensive Care” w sklepach!


Najnowszy album Robbiego Williamsa „Intensive Care” jest już w sprzedaży. Intensive CareOto lista piosenek:
1. Ghosts
3. Make me pure
4. Spread your wings
5. Advertising Space
6. Please don´t Lie
7. You Gay Friend
8. Sing, Sing, Sing
9. Random Acts
10.The trouble with me
11. A place to crash
12. King of bloke and bird